Omega-Salmon Oil plus Ren lax olja/8stOmega-3 fettsyror

Pris:
306 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
671
Typ:
Omega-3 Salmon oil
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager

Det är väl känt att omega-3 fettsyror spelar en viktig roll i vår näring.

De två omega-3 fettsyrorna som finns i fiskolja, EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) har ingått i otaliga undersökningar.

 

De senaste vetenskapliga studierna inte bara fortsätter att bekräfta betydelsen av EPA och DHA för vår hälsa, utan visar också på att det finns en hel familj av omega-3 fettsyror, totalt åtta stycken, som alla är intressanta för optimal näringstillförsel. Denna viktiga kedja av omega-3 fettsyror börjar med ALA (alfa-linolensyra) och avslutas med DHA (dokosahexaensyra) och däremellan finns sex viktiga steg. Vi vet att varje steg har sin egen unika biokemiska sammansättning och fungerar med en synergistisk effekt i vår omega-3 näring.

Internationella hälsoorganisationer rekommenderar alla vuxna att äta 2-3 portioner fisk varje vecka för optimal hälsa. Problemet är att en stor del av den vuxna befolkningen vanligtvis äter för lite fisk och möter sällan detta viktiga näringsbehov. Det betyder att en stor del av befolkningen inte får ett brett spektra av omega-3 tillskott under flera veckor, eller till och med månader. Mycket av den fisk som finns att tillgå är dessutom tveksam att använda på grund av miljöföroreningar. Gravida kvinnor, som har ett stort behov av Omega-3 fettsyror, får ironiskt nog instruktioner att begränsa sitt intag av fisk till en gång per vecka på grund av risker i samband med föroreningarna i fisk.

GNLD har lösningen på problemet med ett otillräckligt intag av omega-3 fettsyror med unika Omega-3 Salmon Oil Plus. Ren och kraftfull ger Omega-3 Salmon Oil Plus en garanterad standardiserad mängd av alla åtta medlemmarna i omega-3 familjen som försäkrar ett fulländat omega-3 kosttillskott i varje portion.